Melhus IL Innebandy

Postet av Melhus IL - Innebandy den 5. Des 2023


Her kommer en liten førjulsoppdatering fra Melhus IL Innebandy. Melhus Innebandy ble startet i 2016 og islutten av 2018 ble vi medlem av Melhus Idrettslag. Vi ønsker å invitere bredt og har et ønske om å være med gi et bredere idrettstilbud til barn og ungdom i bygda vår og være et alternativ til de som ikke ønsker å engasjere seg i de tradisjonelle idrettene. Vi har også et mål om å være et tilbud for alle, også økonomisk.

Innebandy er en sport som passer både jenter og gutter og det er lett å oppleve mestringsfølelse. Melhus IL Innebandy er et tilbud med fokus på lek, vennskap og idrettsglede. Nå, midt i 2023/2024-sesongen har vi 13-14 medlemmer i alderen 14-17 som har 2 treninger i uka. Vi har også en gruppe på ca.20-25 stk i alderen 1-13 år med 1 trening i uka. BLI MED!!

For den minste gjengen spilles det Minirunder og snart mulig også Weekend League, men for de elsdte er det seriespill. Vi hadde vår første hjemmekamp mot Nyborg forrige helg og neste hjemmekamp er førstkommende lørdag, den 9.januar kl.15:30 i Gimshallen – ALLE er hjertelig velkommen og vi lover god stemning på både kampene og treningene våre!





Melhus IL Innebandys første hjemmekamp noensinne!

Postet av Melhus IL - Innebandy den 26. Okt 2021









Søndag 31.oktober kan vi endelig, og for første gang,  invitere til hjemmekamp i Melhushallen og vi gleder oss til endelig å spille vår første kamp på hjemmebane. Ta med deg slekta, nabo'n og bestemor og bli med på denne første hjemmekampen vår hvor vi møter Sjetne IL. Vi håper på god stemning og god trøkk, både på banen og på tribunen! Det blir også mulighet til blant annet å få kjøpt kaffe, kake, sjokolade og brus i kiosken vår. Ta morgenkaffen i Melhushallen på søndag!! 

Kampstart klokka 10.20!




Sesongen er i gang!

Postet av Melhus IL - Innebandy den 16. Okt 2019

Da er treningstider og datoer for 19/20-sesongen spikret og vi har fått treningstid i Melhushallen og på Flå Skole.
Tirsdager: Flå skole kl.18:00 - 20:00 
Torsdager: Melhushallen kl.17:30 - 19:15  

Kampdatoer Høst
Søndag 20.oktober
Lørdag 16.november
Lørdag 7.desember 

Juleavslutning: Tors 19. desember
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 
Kampdatoer Vår
Søndag 12.januar 
lørdag 1.februar 
søndag 8.mars 
søndag 22.mars 

 Sesongavslutning: Tirs 21. april
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til trening!! 


Hilsen trenerteamet, Melhus Innebandy


En god sesong snart over

Postet av Melhus IL - Innebandy den 21. Mai 2019

Sesongen går mot slutten og vi i Melhus Innebandy IL har hatt en kjempefin sesong. Fra sesongens start høsten 2018 har vi hatt rundt 26 stykk på treningene i C-bygget, Gimse og Melhushallen. 

Mange har fått vært med på kampene vi har deltatt på og vi har vært ca.10-15 stykk på Minirunder og Mini League rundt omkring, hvor vi både har vunnet kamper og tapt kamper, men vi har hatt det utrolig gøy og vi har lært masse. 


Nå går det mot avsluttning av sesongen og vi skal snart møte foreldrene våre til innebandykamp og grilling. Vi gleder oss!