Melhus IL Innebandy

Postet av Melhus IL - Innebandy den 5. Des 2023


Her kommer en liten førjulsoppdatering fra Melhus IL Innebandy. Melhus Innebandy ble startet i 2016 og islutten av 2018 ble vi medlem av Melhus Idrettslag. Vi ønsker å invitere bredt og har et ønske om å være med gi et bredere idrettstilbud til barn og ungdom i bygda vår og være et alternativ til de som ikke ønsker å engasjere seg i de tradisjonelle idrettene. Vi har også et mål om å være et tilbud for alle, også økonomisk.

Innebandy er en sport som passer både jenter og gutter og det er lett å oppleve mestringsfølelse. Melhus IL Innebandy er et tilbud med fokus på lek, vennskap og idrettsglede. Nå, midt i 2023/2024-sesongen har vi 13-14 medlemmer i alderen 14-17 som har 2 treninger i uka. Vi har også en gruppe på ca.20-25 stk i alderen 1-13 år med 1 trening i uka. BLI MED!!

For den minste gjengen spilles det Minirunder og snart mulig også Weekend League, men for de elsdte er det seriespill. Vi hadde vår første hjemmekamp mot Nyborg forrige helg og neste hjemmekamp er førstkommende lørdag, den 9.januar kl.15:30 i Gimshallen – ALLE er hjertelig velkommen og vi lover god stemning på både kampene og treningene våre!
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.